De visie van interieurontwerpster, decorateur en stylist Geertje Vogel

Uw interieur moet een reflectie zijn van uw persoonlijke stijl en niet het visitekaartje zijn van de decorateur die u heeft bijgestaan in de gemaakte kleur- en materiaalkeuzes. Geertjes rol als decorateur is adviserend, nooit sturend. Uw interieurwensen zijn te allen tijde leidend in het voor u opgestelde interieurplan.

Contact Geertje Vogel maakt gebruik van luxe stoffen

G. Vogel Interieurs realiseert uw woonwensen

U heeft besloten om (een deel van) uw interieur onder handen te laten nemen. U wilt graag iets bijzonders met een tijdloze elegantie. G. Vogel Interieurs verwezenlijkt deze interieurwensen. Wat zijn zoal de mogelijkheden?

Persoonlijk interieuradvies

Kleuren en materialen zijn bepalend voor de uitstraling van uw interieur. Geertje Vogel adviseert u zowel in esthetisch als in functioneel opzicht over kleur- en materiaalgebruik.

Nieuwe raamdecoratie of stoffering van meubels

In haar atelier heeft Geertje een ruim assortiment aan prachtige stoffen en stalen. Deze zijn onder meer geschikt voor gordijnen, vouwgordijnen, nieuwe bekleding van bestaande banken of fauteuils of voor decoratieve doeleinden zoals kussens en plaids. Geertje meet de benodigde metrage voor u op en geeft de opdracht door aan de naaister of aan de stoffeerderij.

Exclusieve meubelontwerpen
Aan de hand van uw omschreven wensen tekent Geertje Vogel een op maat gemaakt meubelstuk, bijvoorbeeld een boekenwand, een servieskast of een badkamermeubel. De realisatie van het ontwerp wordt vervolgens uitgevoerd door een vakkundige timmerman uit het eigen netwerk.

Aanvullingen en verbeteringen aan een bestaand interieur
G. Vogel Interieurs heeft een breed netwerk van kunstenaars en antiekhandelaren. Dit zijn unieke adresjes waar Geertje Vogel samen met u, of in opdracht van u, langs gaat voor de aankleding van uw interieur.

Bent u nieuwsgierig geworden naar gerealiseerde projecten van G. Vogel Interieurs?

Bekijk foto’s van interieurs