De visie van interieurontwerpster, decorateur en stylist Geertje Vogel uit Zutphen

Contact

Uw interieur moet een reflectie zijn van uw persoonlijke stijl en moet niet het visitekaartje zijn van de decorateur die u heeft bijgestaan in de gemaakte kleur- en materiaalkeuzes. Geertjes rol als decorateur is dan ook altijd adviserend en nooit sturend. Uw interieurwensen zijn te allen tijde leidend in het voor u opgestelde interieurplan.

Neem direct contact op

G. Vogel Interieurs realiseert uw woonwensen

U hebt besloten om (een deel van) uw interieur onder handen te laten nemen. U wilt graag iets bijzonders met een tijdloze elegantie. G. Vogel Interieurs verwezenlijkt deze interieurwensen. Wat zijn zoal de mogelijkheden?

Persoonlijk interieuradvies

Kleuren en materialen zijn bepalend voor de uitstraling van uw interieur. Geertje Vogell adviseert u zowel in esthetisch als in functioneel opzicht over kleur- en materiaalgebruik.

Exclusieve meubelontwerpen

Aan de hand van uw omschreven wensen, tekent Geertje Vogel een op maat gemaakt meubelstuk, bijvoorbeeld een boekenwand, een servieskast of een badkamermeubel. De realisatie van het ontwerp wordt vervolgens uitgevoerd door een vakkundige timmerman uit het eigen netwerk.

Nieuwe raamdecoratie of stoffering van meubels

In haar atelier heeft Geertje een ruim assortiment aan prachtige stoffen en stalen. Deze zijn onder meer geschikt voor gordijnen, voor vouwgordijnen, voor nieuwe bekleding van bestaande banken en fauteuils of voor decoratieve doeleinden, zoals kussens en plaids. Geertje meet de benodigde metrage voor u op en geeft de opdracht door aan de naaister of aan de stoffeerderij.

Aanvullingen en verbeteringen aan een bestaand interieur

G. Vogel Interieurs heeft een breed netwerk van kunstenaars en antiekhandelaren. Dit zijn unieke adresjes waar Geertje Vogel samen met u, of in opdracht van u, langs gaat voor de aankleding van uw interieur.