Een interieur waarin u zich thuis voelt in Zutphen en omgeving

Contact

Het gebruik van stoffen, materialen en kleuren is heel bepalend voor de sfeer die u in uw woning of bedrijfspand wilt creëren. Deze elementen vormen de basis van elk interieur. G. Vogel Interieurs werkt deze basis voor u uit tot een compleet interieurplan.

Neem contact op met Geertje Vogel

De werkwijze van G. Vogel Interieurs

Bij een eerste afspraak komt Geertje Vogel bij u op bezoek om kennis met u te maken en een inventarisatie te maken van uw (woon)wensen. Met elkaar bespreken we de mogelijkheden. Het kan zijn dat er tekeningen gemaakt moeten worden voor betimmeringen, (boeken)kasten, of dat er een verandering in de indeling van de plattegrond moet komen. Tijdens zo’n eerste gesprek komen onder meer hobby’s aan bod; hoe denkt u de ruimte te gaan gebruiken en wat is voor u belangrijk in huis? Als er van beide kanten het gevoel van een 'klik' is, kunnen we een vervolgafspraak maken. Aan de hand van voorbeeldinterieurs, kleurstalen, stoffen en tekeningen, bespreken we dan de mogelijkheden voor uw interieur. Pas als het interieurplan is gemaakt en aansluit bij uw woonwensen, kan de realisatie van het plan van start gaan.

Pas nu, nadat de plannen gemaakt zijn en de te gebruiken materialen bekend zijn, volgt een vrijblijvende offerte. Als u akkoord kunt gaan met de offerte en als er geen vragen meer zijn, kan de realisatie beginnen. U ontvangt een deelrekening voor een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag en alle materialen worden voor u besteld. De meubelmakers, de stoffeerders en de ateliers gaan aan de slag onder supervisie van Geertje Vogel.

G. Vogel Interieurs zorgt ervoor dat iedereen tijdig producten levert, zodat uw project volgens planning verloopt. Natuurlijk blijven wij intussen met elkaar in contact en wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen. Volgens afspraak komen we met de schilders, stoffeerders of de meubelmaker uw nieuwe interieur opleveren.